Hei
Fra oss

Velkommen til nettbutikk.net, plassen der du kan kjøpe og selge alt du kan tenke deg. Vi tilbyr et handletorg, en markedsplass for biler, båter, kjæledyr, arrangementer, og eiendom.

Hvordan det hele startet

Sportbutikken

Jeg startet med webdesign i 2014 og har siden jobbet på en rekke prosjekter. Det første domenet jeg kjøpte med tanke på utvikling var sportbutikken.no, en nettside for salg av sportsartikler knyttet oppimot affiliate marketing. Dette prosjektet ga meg mye erfaring da jeg lærte å bruke CMS programmet WordPress og alle dets forskjellige programvarer.

Nettbutikk.net

Denne nettsiden er laget for å skape en markedsplass i norge som er ny, moderne og som en utfordrer til de store nettsidene. Vi ser oss selv som en David imot Goliat i denne sammenhengen. Denne nettsiden drives av meg alene, og er derfor et lite enkeltmannsforetak som svømmer sammen med de store aktørene. 

Listo

Listo var det første prosjektet som var tiltenkt å bli en markedsplasss. Navnet Listo var inspirert av det amerikanske ordet ‘Listings’ som betyr annonser på norsk. Her var planen å lage en lignende type markedsplass som vi har her på nettbutikk.net

 

Vi vet ikke hvor vi er om 6 måneder, men vi håper at plattformen har blitt så populær at vi får det travelt

- Are Terjesen -