komplett

Vi har en nettbutikk som er litt annerledes fra andre nettbutikker som komplett. Vi tilbyr annonsering på vår nettbutikk, slik at man kan finne varer og tjenester som andre folk har lastet opp.


nettbutikker

Mange nettbutikker har produkter på salg. Vi har tatt en annen vinkel der vi lar våre brukere legge ut sine produkter for salg. Vi fungerer derfor som en markedsplass.


hvordan starte nettbutikk

Lurer du på hvordan man starter en nettbutikk? Du trenger ikke nødvendigvis din egen nettbutikk. Man kan enkelt bruke vårt system til å kjøpe og selge varer og tjenester.


starte no

For å starte må man begynne en plass. Bli medlem på vår plattform ved å gå til innloggingssiden og trykk på registrer. Da kan du starte med engang.


ting no

Vi selger alle mulige ting på vår markedsplass. Vi fokuserer ikke på noe spesifikt og har laget en plattform som kan brukes til å selge alt mulig. Vi tilrettelegger for en god handelsplass med vår løsning.


handel på nett

Handel på nett har aldri vært enklere. Vi har gjort prosessen så enkel som mulig. I tillegg er vår markedsplass gratis, noe som betyr at du ikke behøver å betale noe for å legge ut dine ting på nett.


norsk handels butikk

Vår nettbutikk er en norsk handels butikk i den forstand at vi har gjort alt vi kan for å tilrettelegge for kjøp og salg på det norske markedet.


butikker i norge

Mange butikker i norge har tradisjonelle fysiske butikker. Samtidig som at det er en god salgskanal, så oppfordrer vi alle butikker i norge til å legge sine butikker til å vårt system. Dette for å gi andre brukere en bedre oversikt over hva som er tilgjengelig.


gode ideer butikk

Har du en god ide? Hvorfor ikke starte med å dele ideen her på nettbutikk.net? Vi hjelper med å bringe din ide til markedet.


norske nettsider

Eksterne lenker og lenkebygging er viktig for SEO og søkemotoroptimalisering. Med vårt system kan norske nettsider legge til deres lenker helt gratis.


nettshop

Har du en nettshop eller nettbutikk kan du legge den til i vårt ‘nettside’ nettverk for å øke dine resultater for søkemotoroptimalisering.


beste nettbutikk løsning

Vi har kanskje ikke den beste nettbutikk løsningen, men vi mener vår løsning er veldig god. Dette fordi vi tillatter andre nettbutikker å laste opp sine lenker til sine egne nettbutikker.


billig butikk på nett

Vår plattform er gratis! billigere blir det ikke! Bruk vår tjeneste uten å betale noe som helst.


lage nettbutikk med vipps

Vi jobber for tiden med å integrere vipps inn på vår plattform. Dette vil muligens føre til at vi begynner å ta imot betaling for våre tjenester. Men det er ikke sikkert. Det kan være at vi fortsetter å tilby alt gratis!

Kommentarer

  • Ingen kommentarer ennå.
  • Legg til en kommentar