Handle på nett

nettbutikker

Mange nettbutikker selger varer og tjenester på nett uten å gi mulighet for andre å selge på deres nettbutikk. Der er vi annerledes. På vår nettbutikk kan du selge alle varer og tjenester du ønsker med vår avanserte og moderne plattform. Ikke nok med det, men vår plattform er også gratis. En gratis nettbutikk med andre ord.


utenlandsk butikk

Eier du en utenlandsk butikk og ønsker å selge til folk i norge? Ikke noe problem. Vår plattform er oversatt fra norsk til engelsk og folk fra hele verden kan annonsere gratis på vår plattform. Når det er sagt, så foretrekker vi at folk fokuserer på det norske markedet og at man selger ting eller tjenester som enkelt kan kjøpes i norge.


klesbutikker på nett

Det finnes utallige klesbutikker på nett, men hva med en plattform som våres der man kan selge klær med gratis annosering? Her kan du selge alle typer klær på torget og derved nå ut til potensielle kjøpere som kunne vært interessert i å kjøpe dine klær. Utover det så kan du også gi bort dine klær ved å legge de ut for 0kr slik at organisasjoner kan komme i kontakt med deg for å hente ditt overskudd.


kjøpe klær på nett

Vi har gjort det enkelt for deg å kjøpe klær på nett. Istedenfor å kjøpe nytt, så kan du vurdere å kjøpe brukt. Vi har tilrettelagt vår plattform slik at alle i hele landet kan legge ut sine klær for salg eller for bli gitt bort gratis. Med våre løsninger får man en flott annonse som gir alle muligheter til å vise fram klesplagget på en måte som kunne fange noens interesse. Ved å dele annonsen på sosiale medier kan man ytterligere øke sjansen for at folk ser ens klesannonse.


voec liste klær

VAT on e-commerce er ikke noe vi forholder oss til her på nettbutikk.net. Dette fordi vi ikke forplikter oss til utenlandske selgere som må betale merverdi moms på solgte objekter. Vi fokuserer primært på bruktmarkedet og på norske kunder. Når det er sagt så utelukker vi heller ikke for at utenlandske bedrifter kan annonsere gratis på vår plattform.


handle på nett

Så du ønsker å handle på nett? Da har du kommet til den rette plassen ved å besøk oss her på nettbutikken vår. Vi har hele tiden nye varer og tjenester som kommer for salg så du burde ikke gå lei av å se alle våre tilbud. Når man handler på nett så ønsker man som regel en god oversikt over de forskjellige tilbudene på markedet. Utover det så ønsker man formodenlig også en god oversikt med integrert kart og lokaliseringstjenester for å finne tilbud som ligger i ens nærområde. Vi har integrert GPS tjenster i vårt kartsystem som gjør at du kan søke på tilbud i din lokale nærhet. Enten om det gjelder ting på torget, eiendommer, biler, båter, dyr, eller andre ting og tjenester. Når du handler på nett hos oss kan du være sikker på at du finner noe spennende fra folk som selger sine ting eller tjenester.


nettshopping

Nettshopping skal være moro. Vi ønsker å tilby en dynamisk nettshopping opplevelse på vår plattform. Det betyr at vi vil at ting skal skje ofte og med nye intervaller. Vi ønsker at vår plattform hele tiden er oppdatert og at folk laster opp ting for salg regelmessig. Vi ønsker så mange varer og tjenester som mulig på vår plattform slik at våre brukere har så bredt et utvalg som mulig. Nettshopping skal være enkelt, moro, og oversiktelig. Vår plattform tilfredsstiller alle disse kravene.


nettsider klær

Som vi nevnte ovenfor så er dette også en nettside for klær. Klesbutikker kan annonsere sine nettsider på vår plattform og de kan legge ut sine klær for salg som direkte annonser mot våre besøkende. Denne nettsiden er en superbutikk for nettsider med klær. Hvis du er ansvarlig for en klesbutikk på nett bør du absolutt vurdere å bruke vår markedsplass for å annonsere ut mot nye kunder.


dansk interiør nettbutikk

Det vises en stor interresse for dansk interiør, og vår plattform er laget slik at man kan fokusere sitt brand eller sin merkevare på en slik måte at man når ut til folk. Hvis din bedrift jobber med dansk interiør kan du legge inn en Tag# på vårt system slik at når folk søker på dansk interiør, så vil de finne din bedrift eller ditt produkt som innehar den utvalgte taggen.


norsk klær

Norske klær er populære. Vår markedsplass fungerer fint for de som strikker eller for de som selger mariusgensere eller andre typer norske klær. Det sies at «det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær» og kanskje det er riktig. Isåfall kan man selge norske klær på vår plattform og markedsføre det på vår markedsplass. Ønsker man å fremheve sin annonse kan man også gjøre det ved å kjøpe mer synlighet med våre Boost pakker. Da kommer man øverst på søkeresultatene i vår plattform.


skandinavisk mote omtale

Hvis du fokuserer på skandinavisk mote og ønsker bedre omtaler så bør du legge ut annonser på vår gratis markedsplass. Her inkluderer vi omtaler på alle våre annonser, slik at alle besøkende kan gi enhver annonse eller bedrift en omtale som markedet kan forholde seg til. Vi oppdaterer vår programvare kontinuerlig gjennom året så vi vurderer i fremtiden å innhente tredjepartstjenester som gjør at man kan få omtaler som gjenspeiler seg på andre plattformer rundt omkring på internett.


netthandel norge

Yippee nå har vi kommet til netthandel i norge! Her er det snakk om moderne netthandel på vår markedsplass der man kan finne alt mellom himmel og jord. Bare fantasien (og noen lover) som begrenser hva slags tilbud folk legger ut på vårt system. Vi tilbyr en gratis annonseplattform som gjør at alle i norge kan legge ut alt de ønsker for salg eller leie. Vi fokuserer på biler, båter, eiendom, arrangementer, dyr, nettsider, og det som vi kaller torget.


mest populære nettbutikker klær

Dette burde blitt den mest populære nettbutikken for klær. Dette fordi vi har en gratis plattform på en gratis markedsplass med gratis annonsering der du kan legge ut gratis annonser. Hvordan kan det bli bedre? Det lurer også vi på! Her betaler man ingenting og man kan legge ut alt man ønsker seg, deriblandt klær eller nettbutikker med klær. Enten man har en bedrift eller om man selger klær som privatperson, så er man velkommen hos oss.

Kommentarer

  • Are Terjesen
    mai 15, 2022 på 7:30 pm

    Logg inn for å legge til kommentarer. Vi leser alle kommentarer som kommer inn, så bare si ifra om det er noe du lurer på! Mvh nettbutikk.net

Legg til en kommentar